Pisutta!

 

Vi sætter fokus på at udbrede gå-fællesskaber i hele landet. Hop med og lad os sammen dyrke fællesskabet og starte en bølge af bevægelse og sjove gå-fællesskaber!

 

 

 

Alle ud og gå!


 

Der sker noget med os, når vi bevæger os. Humøret stiger. Stressen falder. Og vi får mere overskud - både til os selv og dem omkring os. Derfor vil vi gerne invitere dig - og dine nærmeste - ud og gå.

Gevinsterne ved at gå kan ikke undervurderes. Regelmæssige gåture er ganske enkelt godt for helbredet, det fysiske såvel som det mentale helbred. Det afhjælper søvnproblemer, styrker både dine knogler, sener og muskler, så du holder dig frisk og rørig længere. En gåtur med andre er også en oplagt mulighed for at dyrke dit sociale liv; med dine nærmeste - eller med nye bekendtskaber.

 

 

 

 

Bliv gå-vært


 

Bliver du glad af at gå ture i det fri og at dele disse oplevelser med andre? Har du lyst til at give din glæde ved at gå – eller løbe - videre til mennesker omkring dig? Så er rollen som Gå-vært måske lige noget for dig. Bliv en del af et stærkt fællesskab og vær med til at få flere ud at gå!

Bliv gå-vært og gør en forskel

 

 

 

Forum for gå-fællesskaber


 

I Facebook-gruppen ’PISUTTA’ kan du dele dine erfaringer og oplevelser med andre gå-værter og/eller andre, der ønsker at oprette et gå-fællesskab. Søger du et gå-fællesskab i din by eller søger du mennesker til dit gå-fællesskab, er der også mulighed for at connecte her i gruppen.

Gå på opdagelse i PISUTTA-gruppen

KONKURRENCE - DEL DIN OPLEVELSE!


DU KAN VINDE

Førstepræmie

15.000,- kr

Andenpræmie

En lækker taske med tøj og merchandise bl.a.

Tredjepræmie

En lækker taske med tøj og merchandise bl.a.

Sådan deltager du

 

- Skriv til aalasa@gif.gl og fortæl om dit gå-fællesskab.

Så er du med i konkurrencen om en præmie på 15.000kr, som uddeles ved Maligassiuisut Show 2023. !

Paris

Luk video

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok