ARCTIC WINTER GAMES

ARCTIC WINTER GAMES

Marts og påsken bød traditionen tro på en række landsmesterskaber i forskellige sportsgrene, hvor flere også er at finde, når Arctic Winter Games bliver skudt i gang i Nuuk i marts 2016.

Grønlands Idræts-Forbunds bestyrelse samt sekretariat har holdt statusmøde med AWG 2016-sekretariatet samt formanden for AWG 2016’s styrekomite, og det er en tilfreds og optimistisk GIF-formand, Nuka Kleemann, som nu gør status.

– Det er vigtigt, at vores unge idrætsudøvere føler sig godt tilpas. Derfor ligger Grønlands Idræts-Forbund stor vægt på kammeratskab, fairplay og respekt. Både på og uden for banen. De unge, trænere og ledere, tilskuere, familie og hele Grønland har noget at glæde sig til, fremhæver Nuka Kleemann.

AWG SOM SPRINGBRÆT

Sneskoløb, brydning og biatlon (skiskydning) er blandt sportsgrenene ved AWG 2016. Sportsgrene, der ikke fylder ret meget herhjemme.

– Er det mon idrætsgrene, der har et potentiale i Grønland? Hvem ved, om Grønland ved Arctic Winter Games i fremtiden kan være med til at dominere sneskoløb? spørger GIF-formanden, der også glæder sig til at følge disse sportsgrene.

– Vores idrætsudøvere får en oplevelse for livet, men det er stadig Grønlands Idræts-Forbunds strategi, at de unge også bruger Arctic Winter Games 2016 som et springbræt til at nå endnu længere med deres idræt i fremtiden, forklarer Nuka Kleemann.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok