OM KONFERENCE

Hvorfor afholdes konferencen?

Grønlands Idrætsforbund har en vision om, at Grønland skal være verdens mest fysisk aktive land. Antallet af svært overvægtige er steget støt de seneste 25 år og i 2018 er hele 27% af befolkningen svært overvægtige. Færre vurderer, at de har et godt helbred, og alt for mange børn mistrives.

Fysisk aktivitet kan gøre en forskel – på både mental og fysisk sundhed, indlæring og trivsel generelt. Og det kan det for både børn, voksne og ældre, hvis vi tør at nytænke rammer og organisering, fællesskaber og anvendelse af faciliteter.

Lad os tage næste skridt og gøre idé til handling på tværs af sektorer.

Hvad indeholder konferencen?

På konferencen går vi dybden med, hvordan vi bliver verdens mest fysisk aktive land. Der vil være inspirerende oplæg, gruppesessioner og gennem en interaktiv mødeform vil vi diskutere tiltag og konkrete handlinger, der alle sigter mod øget fysisk aktivitet, fællesskaber og bevægelsesglæde for alle i Grønland.

Hvor og hvornår foregår konferencen?

Konferencen løber af stablen d. 14. & 15. november 2019 og afholdes på Hotel Hans Egede i Nuuk.

Hvem står bag konferencen?

Konferencen afholdes på initiativ af Grønlands Idrætsforbund.

Ved spørgsmål, kontakt venligst Sonja Sørensen på konference@gif.gl

Konferencens form

For at facilitere et aktivt og handlingsorienteret miljø på konferencen benytter vi os af en digital
platform, som sikrer en styret diskussion, hvor alle gives mulighed for at deltage aktivt. Der er fokus på levende gruppediskussioner og ægte engagement.

 

Oplæg uden efterfølgende mulighed for at reflektere er sjældent særligt handlingsorienteret. GIF har derfor valgt at sætte god tid af til diskussioner, og har opstillet spørgsmål, som danner rammen for de enkelte diskussioner. Vi håber på denne måde, at alle får en oplevelse af, at konferencen bliver
produktiv med et håndgribeligt og handlingsorienteret udbytte.
Rent praktisk betyder det, at der før konferencen udsendes et par spørgsmål til reflektion til den enkelte deltager.

 

Alle tilbagemeldinger fra deltagerne under konferencen indgår i et direkte dataflow, som bruges under konferencen og som samtidig bliver det data som GIF efterfølgende kan bruge som målbart udbytte og punkter til opfølgning. GIF ser meget gerne, at alle deltager aktive begge konferencedage, da forløbet lægger op til en kontinuerlig debat i faste grupper.
Ikke mindst håber GIF at en interaktiv og en lidt anderledes konferenceform vil opleves som uformel, spændende og udbytterig – VEL MØDT!

Hvad koster det at deltage?

Konferencen kræver tilmelding, men der er ikke et deltagergebyr. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok