PROJEKTETS DELE 

Projektet ønsker at afdække og koble motiver og muligheder for fysisk aktivitet og idræt i befolkningen– både nationalt og lokalt.

Det er vores vurdering, at det sker bedst ved at kombinere forskellige tilgange. Derfor består projektet af to forskellige undersøgelser.

Interviewundersøgelse

I løbet af 2021 har Grønlands Idrætsforbund i samarbejde med SDU gennemført en interviewundersøgelse i tre forskellige byer.

Formålet har været at opnå en mere nuanceret forståelse for forskellige motiver for bevægelse, og bruge dette for at udvikle et mere omfattende spørgeskema.

Resultaterne af den undersøgelse kan findes HER (under publikationer)

 

 

Spørgeskemaundersøgelse

I samarbejde med Grønlands Statistik indhenter vi information fra et bredt udsnit af den voksne (15+ år) befolkning om deres bevægelsesvaner samt deres motiver og muligheder for bevægelse. I alt vil cirka 7.500 personer blive bedt om at deltage.

Spørgeskemaet vil blive sendt ud ved hjælp af E-Boks og vil på den måde være med til at fremme bruge af digital post i hele landet. Er du usikker på hvordan du bruger E-Boks, så find information her (link til spørgsmål og svar  E-Boks)

 

    BAGGRUND OG FORMÅL                 PROJEKTETS DELE                             RESULTATER                        SPØRGSMÅL OG SVAR                    

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok