SUNDE MEDARBEJDERE ER EFFEKTIVE MEDARBEJDERE

Ønsker du en sundere og mere aktiv arbejdsplads? Sunde og glade medarbejdere er god forretning, fordi trivsel på arbejdspladsen bl.a. medvirker til højere medarbejdertilfredshed og mindre sygefravær.

Skal din arbejdsplads være med til at nå visionen om at blive verdens mest fysisk aktive land i 2030? Bliv uddannet sundhedsambassadør og skab øget trivsel og arbejdsglæde på din arbejdsplads. En sundhedsambassadør fungerer som tovholder og igangsætter i forbindelse med sunde tiltag, der kan inspirere og motivere kollegaerne til at fastholde sunde og gode vaner og højne trivslen på arbejdspladsen.

Grønlands Idrætsforbund afholder uddannelsen ”Sunde Arbejdspladser”, som henvender sig til dig som leder fra alle typer arbejdspladser og organisationsniveauer.

Uddannelsen giver dig bl.a.;   

  • Viden om sundhed (kost, fysisk aktivitet, mental sundhed og trivsel)
  • Idéer til at kunne igangsætte sundhedsfremmende aktiviteter
  • Motivation – ift. at komme godt i gang og holde ved
  • Handleplaner for kommende aktiviteter på arbejdspladsen
  • Sunde og effektive medarbejdere
  • Frivillighed på arbejdspladsen

MODUL 1 AFHOLDES I ILULISSAT FOR ARBEJDSPLADSER, DER BEFINDER SIG I AVANNAATA KOMMUNIA PÅ FLG. DATOER; 22. – 23. SEPTEMBER 2021

MODUL 2 AFHOLDES I ILULISSAT FOR ARBEJDSPLADSER, DER BEFINDER SIG I AVANNAATA KOMMUNIA PÅ FLG. DATOER; 6-7. APRIL 2022

”Sunde Arbejdspladser” afholdes af Grønlands Idrætsforbund i samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbund.

DELTAGERGEBYR: 1500,- kr. pr. deltager. Prisen inkluderer undervisningsmaterialer, forplejning og underviser. Tilmelding sker ved at skrive til bjoern@gif.gl senest d. 15. august 2021. 

 Obs! Der vil være simultantolk og forplejning under uddannelsen.

Kunne du tænke dig, at 'Sunde arbejdspladser'-uddannelsen blev udbudt i din by, så hører vi meget gerne fra dig. Send en mail til gif@gif.gl med emnelinien 'Sunde arbejdspladser'.

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok