Hvem står bag?

 

Projektet er tænkt og udarbejdet i samarbejde mellem UNICEF Grønland og Grønlands Idrætsforbund (GIF) - og med løbende dialog og sparring med Paarisa, som er en forbyggende enhed under Socialstyrelsen i Grønlands Selvstyre.

Qeqqata Kommunia er partner på et pilotprojekt, som er blevet gennemført i 2022, og efterfølgende fortsættes. Der er opbakning fra flere af landets kommuner, og der arbejdes på at lave konkrete samarbejdsaftaler med alle fem kommuner.

Dertil kommer, at Center for Folkesundhed i Grønland (CFG) bidrager som videnskabelig partner, og sikrer vidensgrundlag, opfølgning og evaluering undervejs i projektet.

 

 

Ataatsimoorluta Aalasa er støttet af Nordea-Fonden, der med en bevilling på 6.985.500 kr. har banet vejen for, at arbejdet for at få børn over hele landet til at dyrke idræt og udvikle sig i en sund retning fysisk såvel som mentalt kan igangsættes.

Sidst, men ikke mindst er projektet støttet af KNI A/S, der er Grønlands største handels- og service virksomhed. KNI binder hele landet sammen med bl.a. fødevareforsyninger til købmænd i alle de mindre byer og bygder over hele Grønland. KNI er en helt særlig partner og platform for at nå børn og unge i projektet, fordi de er til stede i alle bygder og mange af byerne.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok