Pisutta!

 

Vi har en vision om at være verdens mest fysisk aktive land i 2030. Maaji Nuan står for døren. Så hvilket bedre tidspunkt end at bruge maj til at få alle rundt i landet med ud og gå? Dyrke fællesskabet, naturen og starte en bølge af bevægelse og sjove gå-fællesskaber.

 

 

 

Alle ud og gå!


 

Der sker noget med os, når vi bevæger os. Humøret stiger. Stressen falder. Og vi får mere overskud - både til os selv og dem omkring os. Derfor vil vi gerne invitere dig - og dine nærmeste - ud og gå.

Gevinsterne ved at gå kan ikke undervurderes. Regelmæssige gåture er ganske enkelt godt for helbredet, det fysiske såvel som det mentale helbred. Det afhjælper søvnproblemer, styrker både dine knogler, sener og muskler, så du holder dig frisk og rørig længere. En gåtur med andre er også en oplagt mulighed for at dyrke dit sociale liv; med dine nærmeste - eller med nye bekendtskaber.

 

 

 

 

Bliv gå-vært


 

Bliver du glad af at gå ture i det fri og at dele disse oplevelser med andre? Har du lyst til at give din glæde ved at gå – eller løbe - videre til mennesker omkring dig? Så er rollen som Gå-vært måske lige noget for dig. Bliv en del af et stærkt fællesskab og vær med til at få flere ud at gå!

Bliv gå-vært og gør en forskel

 

 

 

By-dyst 2021


 

Maj handler med andre ord om at få flest mulige ud og gå – og gerne sammen. Men hvorfor ikke spic’e det op med en lille dyst byer og bygder imellem? I uge 21 konkurreres der om, hvilken by eller bygd, der kan gå (eller løbe) flest kilometer på en uge. Alle kan være med - uanset alder og fysisk form! Skal din by vinde by-dysten 2021?

Sådan deltager du i by-dysten

KONKURRENCE - DEL DIN OPLEVELSE!


DU KAN VINDE

Førstepræmie

Rejsegavekort på 2.000,- fra Air Greenland

Andenpræmie

En lækker taske med tøj og merchandise

Tredjepræmie

En lækker taske med tøj og merchandise

Sådan deltager du

 

1. Tag et billede eller video, mens du er ude og gå eller løbe!

2. Del det som en kommentar i dette opslag og hashtag #AALASA

Du deltager nu i konkurrencen!

Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres d. 1. juni på vores facebook side!

 

Paris

Luk video

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok